Preview Mode Links will not work in preview mode

Fitness Academy

Oct 4, 2018

O vitamíne C ste toho už rozhodne veľa počuli. Vedeli ste však to, aké sú príznaky jeho nedostatku či to, že prítomný pri syntéze karnitínu, dopamínu a kolagénu? V dnešnej časti Fitness Academy vám okrem toho povieme aj to, aké sú jeho hlavné úlohy a najlepšie zdroje. Aj na tieto otázky vám...


Oct 4, 2018

V tejto časti Fitness Academy vám prezradíme niečo viac o karnitíne, ktorý mnoho z vás pozná ako spaľovač tukov. Okrem toho však pre naše telo poskytuje aj ďalšie benefity, o ktorých by mal vedieť každý športovec. Navyše si povieme z akých zdrojov ho čerpať a ako vplýva na budovanie svalovej...


Oct 4, 2018

V dnešnej časti Fitness Academy si povieme, prečo je esenciálna aminokyselina lyzín považovaná za hojivý zázrak, ale aj to či má vedľajšie účinky, a aké sú jej hlavné výhody pre športovcov. Aj na tieto otázky vám odpovie kulturista Ján Král.

Viac o Lyzíne sa dozviete tu:
→ 


Oct 4, 2018

Dnešná časť Fitness Academy vám odhalí aký je rozdiel medzi l-citrulínom a citrulín malátom, aké sú zdroje citrulínu a prečo by ste mali popri cvičeniu zvážiť jeho užívanie. Aj na tieto otázky vám odpovie kulturista Ján Král.

Viac o L-Citrulíne sa dozviete tu:
→ 


Oct 4, 2018

Čo je hlavným cieľom proteínovej tyčinky? Čo od nej môžeme očakávať a na čo slúži? Aký druh proteínu by mala obsahovať? Ktoré umelé sladidlá sa najčastejšie používajú v proteínových tyčinkách? Aj na tieto otázky vám odpovie kulturista Ján Král.

Viac o Proteínových tyčinkách sa...