Preview Mode Links will not work in preview mode

Fitness Academy

Jul 23, 2018

Viete ako si vybrať orieškové maslo? Viete aký je rozdiel medzi Smooth a Crunchy maslom? Aké benefity prináša konzumácia takýchto masiel? Aká je ich trvácnosť, a kde by sa mali skladovať? Na tieto a mnohé ďalšie otázky vám odpovie kulturista Ján Král.

Vyberte si orieškové maslo podľa seba na: → 


Jul 23, 2018

Ktoré aminokyseliny tvoria BCAA? Poznáte ideálny pomer BCAA? Aký je rozdiel medzi esenciálnymi a ne-esenciálnymi aminokyselinami? Aké benefity prinášajú BCAA? Je vhodné kombinovať BCAA s glutamínom alebo predtréningovkou? Kedy má ich užívanie najväčší význam? Aj na tieto otázky vám odpovie...


Jul 23, 2018

Čo je to gainer? Aký je rozdiel medzi gainrom a proteínom? Pre koho je určený a aký je jeho význam? Ktoré látky sú často pridávané do gainru? Kto by nad užívaním gairnu určite nemal uvažovať? Aj na tieto otázky vám odpovie kulturista Ján Král.

Viac o gainroch sa dozviete tu:
→ 


Jul 23, 2018

Čo je to kĺbová výživa? Poznáte všetky benefity, ktoré nám prináša a kedy je vhodné ju zaradiť? Aké látky má obsahovať ideálna kĺbová výživa? Môžeme užívať kĺbovú výživu ako prevenciu zraneniam? Aj na tieto otázky vám odpovie kulturista Ján Král.

Viac o kĺbovej výžive sa dozviete...


Jul 23, 2018

Čo sú to termogénne spaľovače tuku, a aký je ich účinok? Aké sú výhody komplexných spaľovačov? Existujú spaľovače, ktoré potláčajú chuť do jedla? Ktoré zložky komplexných spaľovačov sú pre športovcov najužitočnejšie? Viete v akej potravine nájdeme L-karnitín, a koľko gramov by sme mali...