Preview Mode Links will not work in preview mode

Fitness Academy

Aug 30, 2019

Kazeín sa spolu so srvátkou získava z mlieka. Z kazeínu sa vyrábajú “nočné” proteíny, ktorých vstrebateľnosť trvá aj 7 hodín. Zistite všetky zaujímavosti o kazeíne a jeho výhodách pre športovcov v novej časti Fitness Academy. 💪

Aký proteín užívate vy - kazeínový alebo srvátkový? 👉...


Aug 30, 2019

Leucín je esenciálna aminokyselina, ktorá patrí pod BCAA. Je veľmi prospešná pre zdravie a prináša tiež množstvo benefitov pre športovcov, a to najmä v oblasti rastu svalov a regenerácie. Pozrite si Fitness Academy a dozviete sa o všetko o účinkoch, zdrojoch a dávkovaní leucínu.

Ktorý fakt vás...


Aug 30, 2019

Srvátkový proteín patrí v súčasnosti k základným doplnkom výživy každého športovca. Vedeli ste však, že kedysi sa srvátka podávala ako koktejl, alebo vylievala ako odpad? Pozrite si video a dozviete sa zaujímavosti z histórie srvátky, ktoré vás prekvapia aj pobavia.

Ktorý fakt vás najviac zaujal?...


Aug 30, 2019

Bezpečnosť konzumácie proteínov trápi nejedného športovca. V tejto časti Fitness Academy preto vyvrátime mýty o tom, že proteín je škodlivý pre obličky a pečeň. Nie je. Pre zdravých ľudí je proteínový prášok úplne bezpečný. Potvrdzujú to aj štúdie, ktoré nájdete vo videu.

Aký typ...


Aug 30, 2019

Aj vy premýšľate nad tým, či je lepšie miešať proteín vo vode 💦 alebo v mlieku? 🥛 Možno vás to prekvapí, ale odpoveď nie je úplne jednoznačná, pretože obe majú svoje plusy aj mínusy. Pozrite si túto časť Fitness Academy a dozviete sa viac.

Čo si o tejto téme myslíte vy? 👉 Budeme radi,...