Preview Mode Links will not work in preview mode

Fitness Academy

Aug 25, 2020

Vedeli ste, že kyselina hyalurónová vás nielenže zbaví vrások, ale aj bolesti kĺbov? 🤗 V dnešnej časti Fitness Academy sme sa pozreli práve na tento populárny kozmetický zázrak a jeho účinky. Vo videu sa dozviete aj to, ktorá forma kyseliny je najúčinnejšia, a pozreli sme sa aj na obsah sér a...


Aug 22, 2020

Konopný proteín je zaujímavý vďaka obsahu aminokyselín, vlákniny alebo minerálov. Je zaujímavou alternatívou iných zdrojov bielkovín, a to nielen pre vegánov. Spoznajte tento rastlinný zdroj bielkovín, jeho výhody a dávkovanie.

Inšpirovali sme vás vyskúšať konopný proteín? ✌ V prípade, že...


Aug 21, 2020

Už ste počuli o kreatíne, ale neviete aké má účinky? Pozrite si dnešnú časť Fitness Academy a zistite, aký vplyv ma kreatín na zvyšovanie svalovej hmoty a znižovanie únavy. Dozviete sa aj, ako kreatín ovplyvňuje tvorbu glykogénu, a čo na tieto účinky hovoria významné štúdie.

Z akého dôvodu...


Aug 20, 2020

Je lepšie užívať kreatín s vodou, džúsom, smoothie alebo proteínovým nápojom? 🥤 Pozrite sa spolu s nami na to, aké benefity má užívanie kreatínu so sacharidovými tekutinami, a ktorý nápoj vyťaží z kreatínu maximum.

S čím najradšej užívate kreatín vy? 💪 Podeľte sa s nami o svoj názor v...